Heerlijk logeren in hemelse sferen

Omgeving

Vanuit uw vakantiehuis ontdekt u Friesland. Het Wad, Franeker en Harlingen liggen op wandel en/of fietsafstand. De Friese hoofdstad Leeuwarden is slecht 20 autokilometers ver. 

En ook een dagje naar het mooie Groningen is eenvoudig te doen.
 

  Toeristisch

  De omgeving leent zich uitstekend voor een wandeling of een fietstocht. In het kerkje vindt u toeristische informatie, waaronder routeboekjes die u langs de mooiste plekken in de omgeving leiden.
   

   Vergezichten

   Noordwest Friesland is een eeuwenoud polderlandschap. Het staat garant voor prachtige vergezichten en weidse luchten. Achter de zeedijk ligt het grootste natte natuurgebied van West-Europa, de Waddenzee. Wie van natuur en vergezichten wil genieten trekt er te voet of met de fiets op uit.
    

    Pleisterplaats

    In voor- en najaar is Noord-Friesland buitendijks pleisterplaats voor honderdduizenden trekvogels. In Noord-Friesland buitendijks verzamelen zich tienduizenden ganzen. Vanuit het vakantiehuis bent u er zo.

    Vanaf de dijk bij het Oosterbierumer wad zie je 's avonds bij helder weer de vuurtorens van alle vijf de waddeneilanden. Een wandeling door de velden en over schelpenpaadjes brengt u vanaf het vakantiehuis in een halfuurtje naar de Waddenzee.
     

     Friese cultuur

     Friesland is een bijzonder mooie provincie van ons land. Ze heeft een eigen taal, eigen sporten en eigen gebruiken. Wie naar het Oosterbierumer vakantiekerkje komt kan er volop van genieten.
      

      Slachtedijk
      Luchtfoto Oosterbierum
      Wandel- en fietsroute nabij de Kraak
      Historisch Stadhuis van Franeker
      Gezellige havens in Harlingen
      © Terp 10 Communicatie