Heerlijk logeren in hemelse sferen

Bijzonder, slapen in een kerk

Het vakantiehuis - De Kraak van Van Dam - heeft drie slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 7 gasten. In twee van de drie slaapkamers staat een tweepersoonsbed, in de derde een tweepersoonsbed met een stapelbed. Voor kleintjes hebben we campingbedjes, kinderstoeltjes en babybadje. 

Zoekt u accommodatie voor 10 personen? Kijk dan op kerklogement ievers yn fryslân, www.ievers.nl
 

  De kerkzaal

  De Kraak is knus. Dat komt door de verschillende gezellige hoekjes. Toch is het groter dan vrijwel elk ander vakantiehuis. De keuken - goed toegerust voor wie van lekker koken houdt - is twee treetjes hoger dan de kerkzaal. Het binnenterras ligt op raamhoogte zodat u vanaf de bank uitzicht heeft over het dorp. Ook beneden op de begane grond is een zithoek met een heerlijk ruime bank.

  Een grote leeftafel biedt gemakkelijk plaats aan 7 personen. En dan is er nog een biljarthoek en een hoek waar kerkbankjes staan met mooie kunstboeken er op. Dat het gewelf, preekstoel en orgel blikvangers zijn spreekt voor zich.

   

   Keuken

   Wie van heerlijk koken houdt komt in de keuken van De Kraak aan zijn trekken. Tot de uitrusting behoort een koelkast, vrieskast, vaatwasser en combi oven/magnetron. Wie van koken houdt heeft hier een ruim assortiment aan keukengereedschap en voldoende goede pannen en ovenschalen. Een basisvoorraad van kruiden, olie en zout is standaard aanwezig. In de keuken is ook een wasmachine met droger ingebouwd.
    

    Sanitair

    In De Kraak zijn badkamer en toilet van elkaar gescheiden. De badkamer heeft een wastafel en een heerlijk warme douche. De voorzieningen zijn modern en hygiënisch.
     

     Ontbijtje erbij?

     Voor een geheel verzorgd vakantiegevoel bezorgen wij op uw verzoek een heerlijke luxe ontbijtmand. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u ons hierover mailen. (Kosten voor 6 personen € 90,-.)

      

      Beddengoed en handdoeken

      Bij de voorbereiding van een verblijf in De Kraak hoort geen gesleep met beddengoed. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. In het kerkje liggen ruim voldoende handdoeken en washandjes voor u klaar.

       

       Boeken en spelletjes

       In De Kraak van Van Dam liggen tal van mooie (kinder)boeken op u te wachten. Kruip er heerlijk mee weg in een van de gezellige hoekjes die De Kraak rijk is. Zin om samen te spellen? Gezelschapsspelen zijn er (vanzelfsprekend) ook volop.

        

        De Kraak van Van Dam
        Zicht op orgel
        Uitzicht slaapkamer
        Slaapkamer begane grond
        Slapen op de kraak
        Slaakkamer drie
        Badkamer
        © Terp 10 Communicatie