Heerlijk logeren in hemelse sferen

Bijzonder, vakantiehuis in een kerk

De Kraak van Van Dam is een mooi en ruim vakantiehuis in een oud klein kerkje. Vanaf 30 maart 2019 beschikt hetover vijf slaapkamers en biedt het plaats aan zeker 10 gasten. In twee slaapkamers staan stapelbedden zodat we eventueel ook grotere gezelschappen kunnen ontvangen.
Voor de allerkleinsten kunnen we campingbedjes en kinderstoelen bijplaatsen.

 

Zoekt u accommodatie tot en met 10 personen? Kijk dan op kerklogement ievers yn fryslân, www.ievers.nl
 

  De kerkzaal, ruim en toch knus

  De Kraak is groter dan vrijwel elk ander vakantiehuis en tegelijkertijd toch ook knus. Dat komt door de verschillende gezellige hoekjes. 
  De keuken ligt twee treetjes hoger dan de kerkzaal. Het binnenterras ligt op raamhoogte zodat u vanaf de bank uitzicht heeft over het dorp.
  Ook beneden op de begane grond is een zithoek met een heerlijk ruime bank.

  Een grote leeftafel biedt gemakkelijk plaats aan 10 personen. En dan is er nog een biljarthoek en een hoek waar kerkbankjes staan met mooie kunstboeken er op. Dat het gewelf, preekstoel en orgel blikvangers zijn spreekt voor zich.

   

   Keuken

   Wie van heerlijk koken houdt komt in de keuken van De Kraak aan zijn trekken. Tot de uitrusting behoort een koelkast, vrieskast, vaatwasser en combi oven/magnetron. Wie van koken houdt heeft hier een ruim assortiment aan keukengereedschap en voldoende goede pannen en ovenschalen.
   Een basisvoorraad van kruiden, olie en zout is standaard aanwezig. In de keuken is ook een wasmachine ingebouwd.
    

    Sanitair

    De Kraak beschikt (vanaf 30 maart  2019) over drie moderne badkamers.
    Elke badkamer beschikt over een heerlijk warme douche en wastafel. Twee badkamers hebben ook een toilet. Bij de derde badkamer is het toilet van de badkamer gescheiden, maar liggen deze naast elkaar.

     

     Beddengoed en handdoeken

     Bij de voorbereiding van een verblijf in De Kraak hoort geen gesleep met beddengoed. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. In het kerkje liggen ruim voldoende handdoeken en washandjes voor u klaar.

      

      Boeken en spelletjes

      In De Kraak van Van Dam liggen tal van mooie (kinder)boeken op u te wachten. Kruip er heerlijk mee weg in een van de gezellige hoekjes die De Kraak rijk is. Zin om samen te spellen? Gezelschapsspelen zijn er (vanzelfsprekend) ook volop.

       

       De Kraak van Van Dam
       Zicht op orgel
       Uitzicht slaapkamer
       Slaapkamer begane grond
       Slapen op de kraak
       Slaakkamer drie
       Badkamer
       © Terp 10 Communicatie